Halványlila, földig érő ruhában vonul oltár elé Freire Szilvia. Egyelőre azonban nem a Miss World Hungary győztesének fejét kötik be, hanem egyik legjobb barátnőjének, Boros Angélának az esküvőjén lesz koszorúslány - írja a Blikk.

A bulvárlap szerint sokáig úgy volt, hogy a magyar szépség nem tud elmenni a világverseny miatt az ominózus eseményre, de a nemzetközi döntőt későbbre halasztották, így mégis jelen lehet az esküvőn.

A Napi Ász arról számol be, hogy Freire Szilvi Damnak Jázminnal együtt részt vesz egy terepralin, melyen egy négy és fél literes terepjárót kell Makóig eljuttatniuk.

freire
Freire Szilvia

 

Felröppent hír, hogy a dögös playmate pszichiáter segítségét kérte. Vajon milyen gondokkal küzd Sylvi, miért fordult lélekgyógyászhoz?

bodi szilvi
Bódi Sylvi előző életében férfi volt

A szép modell elmondta, hogy szó sincs arról, hogy bármiféle lelki betegségben szenvedne.
"Mint sokan mások, én is kíváncsi voltam arra, hogy milyen nemű voltam előző életemben - meséli Bódi Sylvi. - Ám a pletykákkal ellentétben nem pszichiátert kerestem fel, hanem regressziós hipnózisnak vetettem alá magamat. Korábban kételkedtem abban, hogy ez működik, de csodálatos élmény volt. Ráadásul megkaptam a választ a kérdésemre: ma már tudom, férfi voltam, mielőtt a mostani testembe születtem volna" - osztotta meg Sylvi a Story Online-nal, és azt is elárulta, az égvilágon semmi baja nincs, tökéletesen egészséges!

 

Jól hangzó, idegen művészneveken magyar lányok százai uralják a nemzetközi szexpiacot. Hazánk pornónagyhatalomnak számít, de az álnéven szereplő tehetségeink még az itthoni népszerű sztároknál is komolyabb ismertségre tettek szert.

judy nero
Judy Nero, vagyis Faragó Judit

Az internet széleskörű elterjedését megelőzően anyagilag megszorult magyar lányok tucatjai igyekeztek úgy zsebpénzhez jutni, hogy kifejezetten csak külföldön forgalomba kerülő szexfilmekben vállaltak szerepeket. A világháló feleslegessé tette ezt az álszemérmességet, hiszen bárkinek feltűnhet hazai ismerőse egy nemzetközi honlapon. Mégis ma is rengeteg hölgy él kettős életet: nyálcsorgatásra kényszerítik a nemzetközi férfitársadalmat, itthon viszont a névtelenség homályába burkolóznak.

Read more

Napi többmilliós költségvetéssel pornófilm készül Madách Az ember tragédiája című főművéből. Ádámot egy marokkói zenekar rasztás, fekete frontembere játssza, a zenét a Kaukázus szolgáltatja a Kovi-féle profi pornóhoz képest alternatív műben.

Persze ebből egy szó sem igaz – az viszont igen, hogy készül minderről egy színdarab, amiben tényleg a Kaukázus játszik majd. A radikálisok azért készülődnek: botrány lesz.

porno kovi
Még Kovi pornóinál is druvább lesz?

"Anti, a már fiatalon világhírű pornómágus élete főművére készül: Az Ember Tragédiájának nagy léptékű pornóadaptációját akarja leforgatni. Látszólag már minden összeállt a mesterműhöz: forgatókönyv, szereposztás, csillagállás. Levente, az elvetemült költő zseni megtudja, hogy Éva szerepére gimnáziumi szerelmét választották ki: elhatározza, hogy igazságot tesz."

Ez a története a Gecy című zenével megspékelt abszurd bohózatnak, amit szeptember végén szeretnének bemutatni a Sirályban. Ez lehet, hogy meghiúsul: radikális aktivisták ugyanis felfedezték maguknak a projektet, és az átverést halál komolyan véve („zsidók napi négymillióból forgatják Madách főművenek pornóváltozatát, állami támogatással” – ehhez hasonló hírek keringenek azóta is honlapjaikon) fenyegető levelek, kommentek sokaságát zúdították a darab honlapjára.

Súlyosbítja a helyzetet, hogy a Gecy írója és ötletgazdája az a Toepler Zoltán, aki Álszent című filmjében vízbe fojtott egy kiscicát. Emiatt azóta is egy emberként támadja a közönség, aki nagyrészt a bulvármédiából értesült az ügyről. „Ki a brutálisabb? – kérdezi Kardos a Kaukázus blogjának egy kommentjében -, az aki úgy vesz meg egy kiló sovány, csontozott karajt, hogy avval gyakorlatilag fenntartja és támogatja állatok - élőlények, lelkek - millióinak irgalmatlan, kegyetlen és szánalmas életének és halálának kereskedelmét, vagy az, aki elvonatkoztatva, egy film kedvéért puszta kézzel megfojt egy macskát?!”

Pirner Alma még csak 27 éves, ám nevét nem csak az erotikus szakma, de az ország, sőt a világ jó része is ismeri. A fiatal szépség ugyanis másfél éve eddig egyedüli magyarként lett sztriptíz-világbajnok. Ráadásul még csak 23 éves volt, amikor megnyitotta Magyarország első sztriptíz-tánciskoláját, majd 4 hónappal ezelőtt a másodikat is. Most pedig újabb kuriózummal készül: a hétvégén megrendezi hazánk első rúdtánc bajnokságát!

"Itthon először hirdetjük meg a Miss PoleDance Hungary-t" - kezdte a STOPnak Pirner Alma hozzátéve: a rúdtánc-bajnokságon profi és amatőr kategóriában is indulhatnak a résztvevők. "A műfajra tekintettel nők jelentkezését vártuk, akik már betöltötték a 18-at és magyar állampolgárok. Egyéb megkötés nem volt, mégis sokan megijedtek a részvételtől, így most mindössze 12 versenyzőnk lesz. Sokan nem tudták, hogy a rúdtánchoz nem kell vetkőzni, illetve ennek a bajnokságnak, melyet mostantól minden évben megrendezek, még semmilyen hagyománya nem volt hazánkban."

 

pirner alma
Pirner Alma nevét megismerte a világ

Read more

Debreczeni Zita, Dukai Regina és Zimány Linda összefogtak, és egy közös, szexis fotózásra adták a fejüket. Hamarosan egy erotikus naptárral lepik meg rajongóikat.

"Nagyszerűen sikerültek a képek, egy magyar, de Olaszországban élő, és ott is nagyon ismert fotós készítette a sorozatot, akivel korábban is dolgoztam már együtt. Három közös és három-három egyéni kép lesz majd a naptárban. A hónapokat még nem tudjuk, de én a májust vagy az augusztust szeretném kapni" - mesélte Dukai Regina a Napi Ásznak.

"Mindhármunknak különböző rajongói köre van, így egyben megtalálnak mindhármunkat a férfiak, s ráadásul a naptár asztali, így könnyen el is rejthető."

dukai regina big

BUDAPEST. Két héttel később kapta kézhez a kollégiumi és gólyatábori jelentkező lapot Kováts Ádám, így kis híján lemaradt a gólyatáborról, és kollégiumi jelentkezésével is elkésett. A fővárosi diáknak így kétszer annyiba kerül majd a lakhatás Szegeden, mégis hiába kérne a postától kártérítést, az nem vállal kártérítési felelősséget a késedelmes küldemény miatt.

Nem hozott levelet a posta
Nem hozott levelet a posta

Read more

BUDAPEST. A népszerű hegedűművész, Mága Zoltán többek között Abasáron, Adácson, Nagykátán, Tarnaörsön és Budapesten látta el 40 tonna élelmiszerrel a nagycsaládosokat, nyugdíjasokat és a hátrányos helyzetben lévőket. A zenész a Máltai Lovagrend kulturális jószolgálati nagyköveteként segít.

– Nagyon szegény családból származom, tudom, mit jelent az, amikor nincs mit enni, többek között ezért is döntöttem így – mondta a Blikknek.

A jotekony primas
A jótékony primás

BUDAPEST. Úgy tűnik, nem fog az idő Bíró Icán, aki hazánkban elsőként vállalt erotikus fotózást 1982-ben egy kártyanaptár kedvéért. Nem kell sok időnek eltelnie, hogy Ica formás alakját felfedezzék a fotósok, ezt követően sorra készültek a jobbnál jobb fotósorozatok róla.

– Ezt az időszakot tekinthetem modellpályám fénykorának, ugyanis ebben az évben készültek azok a híres vizes pólós képek, amelyekből posztereket is gyártottak – mesélte a Blikknek Ica, akinek képei nemcsak itthon, hanem az egykori Szovjetunióban is sikert arattak.

 

biro ica
Biro Ica ötvenévesen sem szégyenlős

Read more

Zimány Linda nem tagadja, ezidáig négyszer feküdt plasztikai sebész kése, pontosabban dr. Krasznai Zsolt hiarulonsavval töltött injekciós tűje alá. A csinos modell utoljára idén márciusban járt a budai rendelőben, minden alkalommal ajakfeltöltést kért.

"A hiarulonsav megköti a nedvességet és fontos szerepük van a ráncok megelőzésében. Az egyik legtermészetesebb anyag, ajakfeltöltésre is használják" - magyarázta Linda. A COOL TV műsorvezetője élete első beavatkozásán egy évvel ezelőtt esett át, a következőt szeptemberre tervezi. "Egy ampullában kb. 0,5 ml hiarulonsav van, ami elegendő fél évre. Nekem azonban először két hét alatt szívta fel a szervezetem a befecskendezett anyagot, amit azonnal pótoltunk."

zimany linda big
Zimány Linda négyszer feküdt plasztikai sebész kése alá

Linda megsúgta, a beavatkozás fájdalommal jár, ráadásul két napig ötszörösére dagadt ajkakkal jár-kel otthon, mégis megéri. "Dúsabb lesz tőle az ajkam, mégsem feltűnő. Az első nap valóban nem szép látvány, beödémásodik a szám, de eddig senki nem jött rá, hogy a plasztikának köszönhetem a számat" - kacsintott Linda, aki úgy tervezi, ha idővel mellei is korrekcióra szorulnak, rábízza magát Krasznai Zsoltra. "Akkor is a természetes látványra fogunk törekedni."

Next Page →