Pirner Alma még csak 27 éves, ám nevét nem csak az erotikus szakma, de az ország, sőt a világ jó része is ismeri. A fiatal szépség ugyanis másfél éve eddig egyedüli magyarként lett sztriptíz-világbajnok. Ráadásul még csak 23 éves volt, amikor megnyitotta Magyarország első sztriptíz-tánciskoláját, majd 4 hónappal ezelőtt a másodikat is. Most pedig újabb kuriózummal készül: a hétvégén megrendezi hazánk első rúdtánc bajnokságát!

"Itthon először hirdetjük meg a Miss PoleDance Hungary-t" - kezdte a STOPnak Pirner Alma hozzátéve: a rúdtánc-bajnokságon profi és amatőr kategóriában is indulhatnak a résztvevők. "A műfajra tekintettel nők jelentkezését vártuk, akik már betöltötték a 18-at és magyar állampolgárok. Egyéb megkötés nem volt, mégis sokan megijedtek a részvételtől, így most mindössze 12 versenyzőnk lesz. Sokan nem tudták, hogy a rúdtánchoz nem kell vetkőzni, illetve ennek a bajnokságnak, melyet mostantól minden évben megrendezek, még semmilyen hagyománya nem volt hazánkban."

 

pirner alma
Pirner Alma nevét megismerte a világ

Bezzeg más országokban! "A világon rengeteg helyen - például Amerikában, Kanadában, vagy épp Ausztráliában, ahol már hónapokat töltöttem én is - évente megrendezik az országos PoleDance bajnokságokat, melyek győztesei ezután az Európa- és Világversenyeken indulnak" - magyarázta a sztriptíz-világbajnok, aki szeretné, ha jövőre már magyar résztvevői is lennének a nagy versenyeknek.

"Mivel az idei első bajnokságot a hétvégi Erotika Kiállítás keretein belül tartjuk meg, ez időpontban túl közel esik az októberi londoni PoleDance Európa Bajnoksághoz. Így viszont sem a profi, sem az amatőr győztesünket nem tudnánk időben felkészíteni. Ám a győztesek nyereménye épp a jövő évi Európa Rúdtánc-bajnokságra való felkészítés lesz" - magyarázta Alma, aki reméli, hogy a közeljövőben mind többen megismerik és megszeretik ezt a "sportágat."

 

"Bár én most általános PoleDance-ként indítom a versenyt, a bajnokságokon hagyományosan Fittnesz, Glamour és Duo kategóriák is vannak. Míg az első az erőről és az ügyességről szól, addig a második a nőiességről, a szépségről és az ehhez tartozó gyönyörű öltözékekről. A PoleDuo pedig sokak nagy kedvence, hiszen ebben az esetben két lány együtt táncol a rúdon és körülötte. Remélem jövőre már ilyen kategóriák is indíthatók lesznek, ahogy már azt is eldöntöttem, hogy 2009-ben sztriptíz versenyt is rendezek."

Comments

Leave a Reply