Évek óta boldog kapcsolatban él a Barátok közt Tildáját alakító színésznő, ennek ellenére nem hajlandó író kedvesét, Schallinger Richárdot megmutatni. A StoryOnline összegyűjtötte Erika szerelmi életének titkait.

1 szabo erika

Read more

Balogh Edina, a Barátok közt szép szőke pincérnője fontosnak tartja, hogy egy nő biztonságban érezze magát párja mellett. Szerelme, Alex mindent megtesz a cél érdekében. Most végre összejött a közös pihenés, amire eddig a forgatások és Edina tanulmányai miatt nem volt idő.

 

BaloghEdina big

Read more

Gabi 1992-ben a Tini Sztár Kerestetik-ben tűnt fel először a színpadon nagy közönség előtt. A szereplés nem jelentett gondot számára, hiszen a Vidám Színpadon és a Tini Showban is szerepelt már akkor. Gabi 2006-ban jogász diplomát szerzett az Eötvös Loránd Tudomány Egyetem, Állam- és Jogtudományi Kar Jogász szakán, ma pedig beköltözött az Országos Szépség Könyvtrába. Üdvözöljük őt egy kattintással!

volgyesi gabriella big
Völgyesi Gabriella az OSZK legújabb tagja

Balogh Edina, a Barátok közt Kingája két évvel ezelőtt ismerkedett meg a barátjával, akivel rövid időn belül összeköltöztek. Néhány hónapja építkezni kezdtek, de az új ház nem lesz közös tulajdon, kizárólag Alexé. Edina is megtartotta saját lakását.
Találgatásokra adott okot, hogy amíg korábban Edina és párja, Alex együtt laktak, ma már az is előfordul, hogy nem alszanak egy házban.

BaloghEdina big

Read more

Mindenkit váratlanul ért a Story magazin híre, miszerint Dobó Kata szakított gyógyszerész kedvesével, Gáborral.

dobo kata thumb

Read more

A modell élete alaposan megváltozott, amióta főállású anyuka lett. Görög Zita rátalált a boldogságra. A reflektorfény és a kifutók csillogó világa után manapság a játszótéren tölti az idejét, az új életével pedig maximálisan elégedett. Kisfia, Milán másfél éves, a második baba is úton van már, szeptemberben jön világra a csöppség.

 

Gorog Zita
Görög Zita, itt még a legjobb formájában. Most még jobban érzi magát

 

Nikolett szertornával kezdte karrierjét, sportpályafutása azonban tizenöt éves korában egy komoly sérülés miatt véget ért. Rövid ideig egy divatáru üzletben dolgozott eladóként, amikor megkereste egy erotikus fotózásokkal foglalkozó ügynök. A többi részletet elolvashatják, ha a képre kattintanak.

 

niki belucci big
Niki Belucci

 

A soproni születésű Kapócs Zsóka arcát először a modellszakmából ismerhettük meg, majd hamarosan következtek a  szépségversenyek. 2006-ban például neki ítélték az év bombázója címet. Mostanában az RTL Klub Szombat esti láz c. élő táncos műsorában láthatjuk, mától pedig a Magyar Szépség Könyvtárban is.

kapocs zsoka big

A természetes szőke hajadon Budapesten született, 27 évvel ezelőtt, a Rák jegyében. Leginkább a Barátok közt c. sorozatból ismerjük, de játszott már egész estés filmben, a Dealer című moziban is. Balogh Edina 2003-ban megnyerte a Miss Hungary szépségversenyt.

BaloghEdina big

A győri születésű Dobó Kata eddig tizenöt filmben vállalt szerepet. A miniszter félrelép forgatása közben ment férjhez, de házassága rövid ideig tartott. A gyönyörű színésznő adatlapja máris olvasható a Magyar Szépség Könyvtárban.

kata dobo

 

Next Page →