BUDAPEST. Úgy tűnik, nem fog az idő Bíró Icán, aki hazánkban elsőként vállalt erotikus fotózást 1982-ben egy kártyanaptár kedvéért. Nem kell sok időnek eltelnie, hogy Ica formás alakját felfedezzék a fotósok, ezt követően sorra készültek a jobbnál jobb fotósorozatok róla.

– Ezt az időszakot tekinthetem modellpályám fénykorának, ugyanis ebben az évben készültek azok a híres vizes pólós képek, amelyekből posztereket is gyártottak – mesélte a Blikknek Ica, akinek képei nemcsak itthon, hanem az egykori Szovjetunióban is sikert arattak.

 

biro ica
Biro Ica ötvenévesen sem szégyenlős

– Egy külföldre dolgozó cég munkatársai kérték, hogy írjam alá őket, mert akkor többet érnek ott – mosolygott a modell, akit saját bevallása szerint nem volt egyszerű meggyőzni, hogy ismét pikáns képeket készítsenek róla. Természetesen szép A Club 54 magazin képeit elnézve azonban úgy tűnik, jól döntött, hogy belement az újabb fotózásba. – Miután megtudtam, hogy visszarepítenek a múltba, pontosabban 1982-be, akkor belementem – folytatta Ica, akit többször meggyanúsítottak azzal, hogy megműttette magát.

– Az összes bordám megvan, bárki megszámolhatja! Bármikor vállalok egy ovosi vizsgálatot is, nézzék meg, ha nem hiszik, hogy rajtam nincs egyetlen szikevágás, nincs semmi beültetve vagy leszívva. Egyébként már a kétkedést is bóknak veszem, pedig furcsa kimondani a koromat, mert nem érzem magam annyinak, amennyi vagyok – tette hozzá Ica, aki információink szerint nem csupán a múlt és büszkesége miatt vállalta a fotózást.

Egy ismerőse elárulta: nemrég panaszkodott a fitneszlady, hogy nem megy úgy a szépségszalonja és konditerme, ahogy azt várná, így jól jön neki a fotózásért kapott pénz.

Comments

Leave a Reply