Komoly felháborodást okozott a magyar playmate, Hargitai Bea Kolumbiában - ez abból a rádióadásból derült ki, melyben a sztár helybéli kedvese, Alejandro Martinez nyilatkozott a minap
Kolumbiában kisebb botrányt okozott a TV2-n nemrég indult sorozat, a Senorita Szöszi! - Hamar elterjedt az országban a forgatás híre, s már a helyi média is felkapta a témát.

Pár napja Kolumbia egyik vezető rádióadója, a W2 foglalkozott reggeli adásában a magyar sorozattal, s megszólaltatták Hargitai Bea állítólagos szerelmét, Alejandro Martinez-t is, aki az országban kedvelt szappanopera-sztár - adta hírül az Epizód magazin.

A rádióadásban beszámoltak arról, hogy sokan felháborodtak a Senorita Szöszin - közöttük Magyarországon élő kolumbiaiak is -, mert a műsor állításuk szerint rontja az ország hírnevét, hamis és visszataszító képet mutat róla.

A helybéli nőket prostituáltakként festi le, míg Bogotát, ahol Hargitai Bea megfordult, egy fejletlen, szegény városként tálalja - áll az Epizódban.

hargitai bea
Hargitai Bea Kolumbiában

 

A műsorban megszólalt Alejandro Martinez kolumbiai színész is, akiről Hargitai Bea korábban már sokat mesélt.

A magyar playmate azt mondta, ő és a helyi sztár Bea nyaralásán ismerkedtek össze, és azóta is tartották a kapcsolatot telefonon és e-mailben, valamint Martinez egyszer járt Budapesten a nyár óta.

Az Epizód hírül adta: a színész igen rejtélyesen nyilatkozott a magyar sztárhoz fűződő viszonyáról is.

Alejandro Martinez a rádiós műsorvezető kérdésére elmondta, egy újfajta produkcióról van szó a Senorita Szöszi esetében, amely gyakorlatilag egy magyar modell vicces és érdekes kalandjait mutatja be Kolumbiában.

Kifejtette, hogy véleménye szerint a magyaroknak nem annyira az országról, inkább Hargitai Beáról szól ez a műsor.

Alejandro elmondta, számos helyen forgattak, így az Amazonas és a Karib-tenger parti jelenetek is szerepelnek majd a műsorban. A benne látható szereplők pedig valóban hétköznapi emberek, szó sincs arról, hogy színészek lennének - írja a lap.

Alejandro hozzátette, ő belement ebbe a projektbe - Beáról is elismerően nyilatkozott, ám amikor a műsorvezető azt kérdezte tőle, igaz-e, hogy a valóságban is komoly érzelmeket táplálnak egymás iránt, Martinez azt felelte: "Hát...maradjunk annyiban, hogy most ez a munkám is. A magánéletemről viszont nem szívesen beszélnék..."

A kolumbiai színész azt is elárulta: a továbbiakban nem is az ország lesz annyira előtérben, hanem az, mi történik majd kettejükkel: vele és Hargitai Beával - áll az Epizód magazinban.

Comments

Leave a Reply