Zimány Linda élete a műsorvezetéssel szinte teljesen megváltozott.

– Mióta műsorvezető vagyok a Cool TV-n, jóval behatároltabb az életem. Emiatt tolódnak az eddig megszokott dolgaim - mondta a modell.

Legújabb munkája egy hosszú fotózás volt, ugyanis egy 2009-es naptárt is készítettek Dukai Reginával és Debreczeni Zitával trióban.
 
A vetkőzésről és a meztelen fotókról így nyilatokozott:

 

zimany linda meztelen

Read more

Komoly felháborodást okozott a magyar playmate, Hargitai Bea Kolumbiában - ez abból a rádióadásból derült ki, melyben a sztár helybéli kedvese, Alejandro Martinez nyilatkozott a minap
Kolumbiában kisebb botrányt okozott a TV2-n nemrég indult sorozat, a Senorita Szöszi! - Hamar elterjedt az országban a forgatás híre, s már a helyi média is felkapta a témát.

Pár napja Kolumbia egyik vezető rádióadója, a W2 foglalkozott reggeli adásában a magyar sorozattal, s megszólaltatták Hargitai Bea állítólagos szerelmét, Alejandro Martinez-t is, aki az országban kedvelt szappanopera-sztár - adta hírül az Epizód magazin.

A rádióadásban beszámoltak arról, hogy sokan felháborodtak a Senorita Szöszin - közöttük Magyarországon élő kolumbiaiak is -, mert a műsor állításuk szerint rontja az ország hírnevét, hamis és visszataszító képet mutat róla.

A helybéli nőket prostituáltakként festi le, míg Bogotát, ahol Hargitai Bea megfordult, egy fejletlen, szegény városként tálalja - áll az Epizódban.

hargitai bea
Hargitai Bea Kolumbiában

 

Read more

Különös közjátéknak lehettünk tanúi ma este a TV2 19 órás időjárás-jelentésében. Még maga az időjós is meghökkent, amikor egyszer csak kinyílt az ajtó, és Kapócs Zsóka sétált be a stúdióba.

A színésznő alighanem addig bolyongott a folyosókon, amíg rossz helyre nyitott be. Ám az is előfordulhat, hogy valaki megtréfálta, és a nézők szórakoztatására vezette félre Zsókát. Az mindenesetre kiderült, hogy a modell a csütörtök este induló XXL című szórakoztató műsor stúdióját kereste. Ám amíg megtalálta, addig mi, nézők szórakozhattunk jól Zsóka ballépésén.

kapocs zsoka big

Dukai Regina karrierje kezdetén elindított egy internetes naplót, amit a rajongói miatt vezetett rendszeresen. Elsősorban hűséges olvasóinak akart kedveskedni, másodsorban pedig azt szerette volna elkerülni, hogy kitalált információk miatt az emberekben negatív kép alakuljon ki róla.

dukai regina big
Dukai Regina felhagyott a blogolással

Pár nappal ezelőtt felhagyott a naplóírással, mert besokallt, elege lett az újságírókból, szeretné megvédeni magánéletét. Úgy érzi eleget sírt, és a szülei is, az őt ért bántalmak miatt, most már nyugalmat szeretne.

– Amit a weboldalamra írtam, az a rajongóimnak szólt, de a napilapok újságírói visszaéltek vele. Kérdéseket írtak hozzá, és lehozták az újságban úgy, mintha én nyilatkoztam volna. Számukra semmi sem szent, átgázolnak mindenen és mindenkin. Nem foglalkoznak a jó dolgokkal, csak a botrányt keresik. Nem hiszik el, hogy egy ember boldog is lehet – mondta feldúltan Regina az RTL Bulvárnak.

 

Az egyik legszebb magyar modellnek választották az interneten Zsíros Annát (22), ami nem csoda, hiszen az aprócska, ám annál elragadóbb teremtés tökéletes vonalakkal büszkélkedhet.

Anna fotóit az egyik közkedvelt internetes portálon a múlt hónapban több mint 200 ezren nézték meg. A modell sikerei ellenére két lábbal jár a földön, lelkesen tanul, hiszen tudja: nem lehet örökké ebből a szakmából megélni.

Ahogy a szeptemberi G5 magazinban elmondta: most tisztességesen megél abból a pénzből, amit a modellkedéssel keres, ám ez nem lesz mindig így.

 zsiros anna

 

Debreceni Zita még ma is az állán viseli azt a heget, ami gyermekkori szörnyű balesetére emlékeztet. A modell ugyanis leesett a tetőről és állal felakadt egy kampóra. Csak a szerencsének köszönhető, hogy egy kis sebbel megúszta a rosszalkodást.

Zita a StoryOnline-nak elmesélte, mindig fiús kisgyerek volt. Ráadásul két bátyja van, akiket időnként utánozni próbált. Így történhetett meg az is, hogy felmászott a házuk tetejére, ahol megcsúszott. Zuhanás közben megsértette az állát és a fejét is beütötte.

A szépség ma már mosolyogva meséli, megváltozott, már nem csetlik-botlik. Azt is elárulta, már többször felajánlották neki, hogy tüntesse el álláról a gyermekkori heget, de őt nem zavarja, így nem is vállalkozott semmiféle beavatkozásra.

1 debreczeni zita
Debreceni Zita

Hargitai Bea forró csókkal fogadta Ferihegyen a Dél-Amerikában szexszimbólummá választott híres színész szerelmét, aki a modellről készülő valóságshow másik szereplője lesz ám eddig nem kapott vízumot Magyarországra.

A pár áprilisban találkozott Brazíliában, azóta e-mailen tartják a kapcsolatot, számol be a Bors. Alejandro Martinez két napra érkezett Budapestre, ezt az időt pedig csak Beával szeretné tölteni. A színész egy gyűrűvel lepte meg kedvesét, amelyet a Mokkában meg is mutattak. A színész már több külföldi ügynökségnél is beajánlotta kedvesét, aki előtt így megnyílhat az út a külföldi karrier felé.

hargitai bea big
Külföldi karrier vár rá?

BUDAPEST – 100 eurót, vagyis 25 ezer forintot fizetett az a férfi, aki egy meghitt, szexszel túlfűtött fél órát töltött el Keleti Györgyivel. Legalábbis akkor ennyit kért szolgáltatásaiért egykori honvédelmi miniszterünk lánya egy, a Blikk szerkesztőségébe érkezett videofelvétel tanúsága szerint. A videofelvételen felismerhetően Keleti Györgyi szerepel, amint éppen egy fiatalemberrel szexel.

Keleti gyorgyi
Keleti Györgyi

Read more

Halványlila, földig érő ruhában vonul oltár elé Freire Szilvia. Egyelőre azonban nem a Miss World Hungary győztesének fejét kötik be, hanem egyik legjobb barátnőjének, Boros Angélának az esküvőjén lesz koszorúslány - írja a Blikk.

A bulvárlap szerint sokáig úgy volt, hogy a magyar szépség nem tud elmenni a világverseny miatt az ominózus eseményre, de a nemzetközi döntőt későbbre halasztották, így mégis jelen lehet az esküvőn.

A Napi Ász arról számol be, hogy Freire Szilvi Damnak Jázminnal együtt részt vesz egy terepralin, melyen egy négy és fél literes terepjárót kell Makóig eljuttatniuk.

freire
Freire Szilvia

 

A Királynő című műsorban a Miss Earth címet megszerző Polgár Krisztina és barátja, a hivatásos pókerjátékos Tóth Richárd szakítottak - tudtuk meg a Borsból.

Polgar Krisztina
Polgár Krisztina újrakezdené az exével

"Valóban nem vagyunk már együtt Ricsivel, voltak problémák a kapcsolatunkban. Pillanatnyilag egyedülállónak vallom magam, de nem titkolom, hogy szeretném újrakezdeni az exemmel. Most mindketten azon dolgozunk, hogy helyrehozzuk, amit elrontottunk" - nyilatkozta a modell a lapnak.

A Bors úgy tudja, hogy a szakítás oka Kammerer Zoltán kajakozó, aki túl közel férkőzött Polgár Krisztina szívéhez. Az új pár létezése a lap szerint modell körökben nagyjából nyílt titok, Kammerer viszont azt mondta a lapnak, hogy ismeri Polgárt, de csak barátkoznak.

Next Page →