Kapócs Zsóka

Kapócs Zsóka portrait

Foglalkozás
színésznő, műsorvezető

Született
1979. február 19.

Névnap
május 6.

Születési hely
Sopron

Haja
szőke

Szeme
kék

Magasság
174 cm

Súly
54 kg

Családi állapot:
párkapcsolat  - Kamarás Iván

Csillagjegye
vízöntő

Tudta-e

A Dallos Ida Általános Iskola után a Veres Pálné Gimnáziumban folytatta tanulmányait, majd két évig Gór Nagy Mária színi-tanodájában tanulta a színészmesterséget. Innen Földessy Margit drámastúdiójába igazolt, közben két évig az International Business School-ban tökéletesítette angoltudását. Egyik legfontosabb célja a színészdiploma megszerzése.

Arcát először a modellszakmából ismerhettük meg, több modelliskolába járt, így pl. Sütő Enikőhöz, a Nemzetközi divatstúdióba, de táncot is tanult, többek között jazz-balett-et, steppet, évekig tagja volt Zoltán Erika táncstúdiójának is.

A nagyközönség persze a szépségversenyek kapcsán ismerte meg a nevét, olyan versenyeken vett részt eredményesen, mint a Miss Universe Hungary, itt 1998-ban a döntősök között végzet. 2001-ben megnyerte a Miss World Hungary-t. A két verseny között 2000-ben megnyerte a Queen of the world elnevezésű szépségversenyt, 2006-ban pedig neki ítélték az év bombázója címet.

Pályafutása a médiában a Szatelit TV-ben kezdődött, ahol Havas Henrikkel vezette közösen a Rúzs c. műsort. Láthattuk a TV2 Promo Sapiens filmajánlójában, mostanában pedig az RTL Klub Szombat esti láz c. élő táncos műsorában.

Magánéletéről nem szívesen beszél, de akik ismerik tudják: családcentrikus és a mai napig édesanyja a legjobb barátnője.

Kapócs Zsóka

Comments

3 Responses to “Kapócs Zsóka”

  1. Kapócs Zsókát falnak döntötte Koós! : OSZK on May 27th, 2008 9:12 am

    […] Kapócs Zsóka […]

  2. Kapócs Zsóka eltévedt : OSZK on October 14th, 2008 2:40 pm

    […] Kapócs Zsóka […]

  3. realtor on April 17th, 2009 8:36 am

    Spooky eyes…

Leave a Reply