Kiszel Tünde elárulta, az idén olyan naptárt készít, amilyet még soha. A részletekről ugyan nem akarta beszélni, de állítja, garantáltak meglepődnek majd a rajongói.
Vajon mire készülhet a műsorvezető? Talán minden ruhadarabot ledob magáról? Nos, majd meglátjuk... Tünde mindössze csak annyit árult el, hogy a héten kezdik fotózni a Donatellával közösen készített falravalót, a másikat pedig azt követően készítik el. Az is újdonság lesz, hogy nem műteremben, hanem a természetben készíti el a felvételeket fotósa, Kaszás Bence.
Az ismert televízióstól már lépten-nyomon kérdezgetik, mikor vehetik meg a 2009-es naptárát. Tünde azt reméli, hogy néhány héten belül a boltokba kerülnek az igényes fotókkal illusztrált kiadványok.

kiszel tunde naptar

Zimány Linda élete a műsorvezetéssel szinte teljesen megváltozott.

– Mióta műsorvezető vagyok a Cool TV-n, jóval behatároltabb az életem. Emiatt tolódnak az eddig megszokott dolgaim - mondta a modell.

Legújabb munkája egy hosszú fotózás volt, ugyanis egy 2009-es naptárt is készítettek Dukai Reginával és Debreczeni Zitával trióban.
 
A vetkőzésről és a meztelen fotókról így nyilatokozott:

 

zimany linda meztelen

Read more

Kiszel Tünde elárulta, volt olyan időszak az életében, amikor a koplalástól rengeteget szenvedett, ugyanis modellkarrierje miatt le akart fogyni. Végül tíz kilótól sikerült megszabadulnia.

Kiderült, Kiszel Tünde évekkel ezelőtt súlyproblémákkal küzdött. Miután akkoriban a modellpályával kacérkodott a Hal a tortán sztárja, így igen kemény harcot indított a plusz kilók ellen.

"Tizenkét éves koromig nagyon sovány gyerek voltam, sőt édesanyám szerint rossz evőnek számítottam. Később, valószínűleg a serdülőkori változások miatt, felszedtem jó pár kilót. Mivel modellkedtem, le kellett fogynom. Sajnos elég drasztikusan csináltam, koplaltam, alig ettem. Tíz kilót adtam le így" - vallotta be a műsorvezető.

Tünde ma már nem koplal, de odafigyel alakjára, ugyanis nagyon fontos számára, hogy mindig csinos legyen.

kiszel
Kacérkodott a modellpályával is

 

Anikó véget akar vetni a magányos éjszakáknak. Az egykori Nagy Ő hónapok óta egyedül hajtja álomra a fejét, de még így sem menne bele akármilyen kapcsolatba. Csalódott eleget, ezért egy őszinte, és tartalmas kapcsolatra vágyik. Amíg az nem jön el, nem pazarolja az energiáit próbálkozásokkal.

molnaraniko
Molnár Anikó hiányolja a testi szerelmet

A harmincéves szépség nem titkolja, hogy már a testi szerelmet is nagyon hiányolja, a hónapok óta tartó önmegtartóztatás után.

– Egyedül ágyba bújni sem vidám dolog. Sokszor forgolódom álmatlanul, és közben arról álmodozom, hogy már nem sokat kell várnom, és szembe jön velem a nagy szerelem – magyarázza a BorsOnline-nak.

Read more

Szédületes fotók készültek Zimány Lindáról a Playboy számára. A magazin legújabb száma, melyben a műsorvezető szexi képei láthatók, ma kerül az újságárusokhoz.
Lindáról nem először jelentek meg szexi fotók férfimagazin hasábjain, azonban eddig még egyetlen egyszer sem volt arra alkalom, hogy mindent ledobjon magáról. A szőke modell az RTL KLub Reggelijében elmondta, már decemberben is megkereste a nyuszis magazin, de akkor még nemet mondott. Állítja, számára fontos a fokozatosság, ezért sem vetkőzött le eddig teljesen. Azt sem tagadja, eleinte nem volt könnyű számára, hogy anyaszült meztelenül pózoljon, ha éppen nem fotózták, mindig magára vett valamit. Ugyanakkor sokat segített neki, hogy a stáb tagjai kedvesek voltak vele, mondta Zimány Linda.

zimany linda meztelen

 

 

Mondani sem kell, hogy a gyönyörű Kapócs Zsóka kegyeibe sokan és régóta szeretnének beférkőzni. A pikáns sztori apropóját és a lehetőséget Koósnak egy szűk folyosó adta.

 

kapocs zsoka big

 

 

Read more

Gombos Edina három munkahelyéből egyet adott fel: "Szeretnék sokáig dolgozni!" - mondja. gombos edina3

Read more

1998-ban lett Magyarország szépségkirálynője, azóta nem fogy ki a modellmunkákból. Saját bevallása szerint nem tud ellenállni a cipőknek, valóságos gyűjtőszenvedély alakult ki nála. Éváról ennél még sokkal többet is megtudhattok a Magyar Szépség Könyvtárból. Katt a képre!

horvath eva big

 

A soproni születésű Kapócs Zsóka arcát először a modellszakmából ismerhettük meg, majd hamarosan következtek a  szépségversenyek. 2006-ban például neki ítélték az év bombázója címet. Mostanában az RTL Klub Szombat esti láz c. élő táncos műsorában láthatjuk, mától pedig a Magyar Szépség Könyvtárban is.

kapocs zsoka big

Debrecenben született, 1997 óta dolgozik a Sláger Rádióban és 2000 óta az Aktív műsorvezetője. Gombos Edina férje kubai, ő pedig imádja nemcsak párját, hanem a szigetországot is. Egy Chili névre hallgató kutyája van. További részletekért kattintson a képre!

gombos edina big

 

Next Page →