Napi többmilliós költségvetéssel pornófilm készül Madách Az ember tragédiája című főművéből. Ádámot egy marokkói zenekar rasztás, fekete frontembere játssza, a zenét a Kaukázus szolgáltatja a Kovi-féle profi pornóhoz képest alternatív műben.

Persze ebből egy szó sem igaz – az viszont igen, hogy készül minderről egy színdarab, amiben tényleg a Kaukázus játszik majd. A radikálisok azért készülődnek: botrány lesz.

porno kovi
Még Kovi pornóinál is druvább lesz?

"Anti, a már fiatalon világhírű pornómágus élete főművére készül: Az Ember Tragédiájának nagy léptékű pornóadaptációját akarja leforgatni. Látszólag már minden összeállt a mesterműhöz: forgatókönyv, szereposztás, csillagállás. Levente, az elvetemült költő zseni megtudja, hogy Éva szerepére gimnáziumi szerelmét választották ki: elhatározza, hogy igazságot tesz."

Ez a története a Gecy című zenével megspékelt abszurd bohózatnak, amit szeptember végén szeretnének bemutatni a Sirályban. Ez lehet, hogy meghiúsul: radikális aktivisták ugyanis felfedezték maguknak a projektet, és az átverést halál komolyan véve („zsidók napi négymillióból forgatják Madách főművenek pornóváltozatát, állami támogatással” – ehhez hasonló hírek keringenek azóta is honlapjaikon) fenyegető levelek, kommentek sokaságát zúdították a darab honlapjára.

Súlyosbítja a helyzetet, hogy a Gecy írója és ötletgazdája az a Toepler Zoltán, aki Álszent című filmjében vízbe fojtott egy kiscicát. Emiatt azóta is egy emberként támadja a közönség, aki nagyrészt a bulvármédiából értesült az ügyről. „Ki a brutálisabb? – kérdezi Kardos a Kaukázus blogjának egy kommentjében -, az aki úgy vesz meg egy kiló sovány, csontozott karajt, hogy avval gyakorlatilag fenntartja és támogatja állatok - élőlények, lelkek - millióinak irgalmatlan, kegyetlen és szánalmas életének és halálának kereskedelmét, vagy az, aki elvonatkoztatva, egy film kedvéért puszta kézzel megfojt egy macskát?!”

Comments

Leave a Reply