Jól hangzó, idegen művészneveken magyar lányok százai uralják a nemzetközi szexpiacot. Hazánk pornónagyhatalomnak számít, de az álnéven szereplő tehetségeink még az itthoni népszerű sztároknál is komolyabb ismertségre tettek szert.

judy nero
Judy Nero, vagyis Faragó Judit

Az internet széleskörű elterjedését megelőzően anyagilag megszorult magyar lányok tucatjai igyekeztek úgy zsebpénzhez jutni, hogy kifejezetten csak külföldön forgalomba kerülő szexfilmekben vállaltak szerepeket. A világháló feleslegessé tette ezt az álszemérmességet, hiszen bárkinek feltűnhet hazai ismerőse egy nemzetközi honlapon. Mégis ma is rengeteg hölgy él kettős életet: nyálcsorgatásra kényszerítik a nemzetközi férfitársadalmat, itthon viszont a névtelenség homályába burkolóznak.

- Régebben sok lány kötötte ki szerződésében, hogy csak olyan moziban szerepel, amelyet nem forgalmaznak Magyarországon. Ma már ilyen szerződéseket a hazai producerek nem írnak alá. Ezért a rejtőzködésre vágyó lányok inkább külföldi filmforgalmazókkal állnak kapcsolatban - magyarázta a Borsnak Kovács "Kovi" István. A rendező-producer hozzátette: ma is lehet értelme az ilyesfajta "idegenlégiós" munkának, hiszen az interneten kevésbé találnak rá - mondjuk a szülők - kislányuk művészetére, mint a videotékák polcain.

A születésekor Faragó Judit névre keresztelt Judy Nero szerint semmi értelme a rejtőzködési kísérletnek az információ-áramlás felgyorsult viágában. - Sok olyan lányt ismerek, akik jól csengő művészneveken komoly ismertségre tettek szert külföldön, itthon viszont egyáltalán nem vállalják fel, mivel is foglalkoznak - állítja a producerként és rendezőként is ismert felnőttfilm-színésznő.

Mészáros Dórát a legtöbben Európa legjobb sztriptíztáncosnőjeként ismerik. Dóri sosem titkolta, hogy régebben másból élt: – Nem teszem ki a kirakatba, de ha bárki kérdezi, megmondom, hogy pornóztam - mondta Dóri. A magyar lányt, aki informatika–könyvtár szakon diplomázott, külföldön sokan Dorothy Black-ként ismerik.

– Hirtelen kellett nevet választanom, nem volt időm átgondolni – mesélte Dóri. És, hogy miért titkolják a lányok, mivel is foglalkoznak? – A mi társadalmunk nem igazán toleráns. Ha valaki egy szál bugyiban táncol egy diszkóban arra is ráfogják, hogy áruba bocsátja a testét. Persze előbb-utóbb minden kiderül. Én a szüleimnek később mondtam el, miből élek, szerencsére megértették – emlékezett vissza a felnőtt-előadó.

Rácz Linda személyesen ismer több olyan lányt, akiknek a szülei sem tudják, hogy a gyermekük mivel is foglalkozik. – Bár itthon és külföldön is megkörnyékeztek már, nincs az a pénz amiért valaha is bevállalnám a pornót – mondja a sztriptíz Guinness-rekordot tartó lány. Bár Lindának is van művészneve, azt nemhogy itthon, de külföldön sem nagyon használja. – Linda Diabolo néven csak kevesen ismernek – mondja a táncosnő, aki azt mondja: egyetlen pasija sem volt még féltékeny rá azért, mert ezt a munkát végzi, bár állítása szerint maximum aktfotózást vállal.

Comments

Leave a Reply