Anikó véget akar vetni a magányos éjszakáknak. Az egykori Nagy Ő hónapok óta egyedül hajtja álomra a fejét, de még így sem menne bele akármilyen kapcsolatba. Csalódott eleget, ezért egy őszinte, és tartalmas kapcsolatra vágyik. Amíg az nem jön el, nem pazarolja az energiáit próbálkozásokkal.

molnaraniko
Molnár Anikó hiányolja a testi szerelmet

A harmincéves szépség nem titkolja, hogy már a testi szerelmet is nagyon hiányolja, a hónapok óta tartó önmegtartóztatás után.

– Egyedül ágyba bújni sem vidám dolog. Sokszor forgolódom álmatlanul, és közben arról álmodozom, hogy már nem sokat kell várnom, és szembe jön velem a nagy szerelem – magyarázza a BorsOnline-nak.

– Hiszek a nagy találkozásban, az utóbbi időben elég sok spirituális témájú könyvet olvastam, így igyekszem magamhoz vonzani a jó dolgokat. ?gy érzem, megtaláltam magam, lelkileg egyre erősebb vagyok. Ez azért jó hír, mert a múlt hónapban súlyos rosszulléteim voltak, és kiderült, hogy a pánikbetegség kezdeti tüneteit produkálom. Az volt az utolsó pont, amikor eldöntöttem, hogy rendbeteszem az életem. Párra vágyom, iagz, nem mindenáron. Nem mindegy, hogy ki lesz az. Inkább egy boldog hentes legyen, mint egy boldogtalan ügyvéd. Nagyon vágyom már egy igaz szerelemre, és a férfi érintésére!

Comments

Leave a Reply