BUDAPEST – 100 eurót, vagyis 25 ezer forintot fizetett az a férfi, aki egy meghitt, szexszel túlfűtött fél órát töltött el Keleti Györgyivel. Legalábbis akkor ennyit kért szolgáltatásaiért egykori honvédelmi miniszterünk lánya egy, a Blikk szerkesztőségébe érkezett videofelvétel tanúsága szerint. A videofelvételen felismerhetően Keleti Györgyi szerepel, amint éppen egy fiatalemberrel szexel.

Keleti gyorgyi
Keleti Györgyi

Az újságok címlapjain már többször olvashattunk olyan magyar modell-lányokról, akik állítólag amíg itthon fotómodellként keresik a kenyérrevalót, addig külföldön, Dubaiban vagy éppen Olaszországban pénzért árulják a testüket. Bizonyíték azonban ez idáig nem volt erre.

A Blikk viszont egy neve elhallgatását kérő személy segítségével rátalált azokra az internetes oldalakra, amelyeken Keleti Györgyi fényképes hirdetései megtalálhatók. Az olasz segítségünk szerint a hirdetési szövege nem lóg ki a sorból, semmivel sem figyelemfelkeltőbb, mint a többi hirdetés a honlapon. Legfeljebb a szexis fotói ragadhatják jobban magukkal a férfiakat.

A videofelvételen világosan látszik Györgyi arca. Igaz, a portálokon nem saját, hanem fantázianéven, egész pontosan Noriként hirdeti magát. Fényképe alatt pedig hosszasan fejtegeti, mire számíthatnak azok, akik – az egyébként több tucat lány közül – mégis az ő szolgáltatásait veszik igénybe. Györgyi feledhetetlen együttlétet ígér, amelyet határtalan szexuális fantáziája biztosít a vendégek számára. A portál saját értékelése szerint egyébként a modell kilenc pontot érdemel a tízes skálán, ami igen jó eredménynek számít, hiszen a pontozás szerint egyetlen lány sem éri el a maximumot.

Comments

Leave a Reply