Zsédenyi Adrienn élete az éneklés, de soha annyira nem vágyott még a stúdióba, mint most. Rengeteg érzés fogalmazódott meg benne, amit - négy év után, novemberben megjelenő - új lemezén énekelhetett ki magából. Az albumon már az utolsó munkálatok zajlanak egy budapesti hangstúdióban.

 

2 zseda

"Rengeteg olyan érzést éltem át ez idő alatt, ami nagyon inspirált. A legfontosabb ezek közül természetesen az, hogy anya lettem. Amióta megszületett a kisfiam, másként figyelem a világot, más dolgok érintenek meg, érzékenyebb lettem. Éppen ezért alig vártam, hogy újra énekelhessek, kiénekelhessem magamból ezt a sok-sok érzést. Persze nem arról van szó, hogy önéletrajzi ihletésű dalok kerülnek majd az új lemezre, sokkal inkább arról, hogy minden korábbinál nőiesebb, és érzelmesebb lesz ez az album" - mondja Zsédenyi Adrienn, akinek kisfia, Nimród alig egy hónap múlva lesz egyéves, ezért az énekesnő mindennapjai még mindig csak róla szólnak.

"Azt találtam ki, hogy amikor Nimród délután alszik, édesanyám vagy a férjem vigyáz rá, én pedig elszököm énekelni. Este ugyanez a helyzet, amint álomra hajtja a fejét, már indulok is a stúdióba. Így nyugodtan és boldogan énekelhetek" - olvasható a Vasárnap Reggelben.

Comments

Leave a Reply