Elfogta és őrizetbe vette a rendőrség azt a 3 férfit, akik egy erzsébetvárosi vendéglátóhelyen erőszakkal hajtottak be csaknem félmillió forintot 3 külföldi vendégtől, akik pedig csupán 4 sört rendeltek - értesült a HavariaPress.

A kárvallott turisták még a múlt szombat este ültek be egy Dohány utcai szórakozóhelyre, ahol összesen 4 üveg sört és némi bort fogyasztottak. Amikor azonban a számlát kérték, a fizetőpincér összesen 445 ezer forintot kért tőlük, majd amikor ezt nem voltak hajlandók kifizetni, pillanatok alatt több nagydarab férfi vette körül az asztalukat, és közölték, hogy a számla kiegyenlítéséig nem engedik ki őket. 

Ezután a sértettek közül kettőt egy közeli bankautomatához kísértek, ott arra utasították őket, hogy vegyék fel a követelt összeget, végül elvették tőlük a pénzt. A sértettek feljelentését követően a rendőrség emberrablás gyanújával indított nyomozást, melynek során eddig 3 férfit vettek őrizetbe. Mindhármuk esetében előterjesztést tettek az előzetes letartóztatás indítványozására, egyúttal tovább folytatják a nyomozást a körülmények teljes tisztázása érdekében.

 

Comments

Leave a Reply