PÉCS. Légy büszke lakóhelyedre, és mutasd be ruha nélkül! – állt a goldengate.hu szexoldal felhívásában. A július elején lezárult városi meztelenkedési verseny győztese egy pécsi lány lett, megelőzve a Kalocsát és Baját népszerűsítő pályázót. Editnek (23) sikerült szinte minden pécsi történelmi és világörökségi helyszínt kendőzetlenül bemutatnia.

– Nagyon jó móka volt, reggel hat és nyolc között pózoltam a város több ismert részén úgy, hogy belőlem és otthonomból, Pécsből is a legtöbb látsszon – nyilatkozta a Borsnak büszkén Edit (23), akit még az sem zavart, hogy járókelők és utcaseprők sétáltak körülötte.

A leendő kulturális fővárosnak is jól jöhet egy ilyen nem mindennapi reklám, hiszen így talán jobban odafigyel a világ Pécs műemlékeire. Edit egy budapesti főiskolán tanul szociális munkásnak. Már gyakorlott az utcai pucérkodásban, harmadszor nevezett képeivel, és már másodszor lett első helyezett, legutóbb akkor, amikor a járművön való meztelenkedést hirdették meg.
– Abból jó nagy botrány lett, mert BKV buszon és vonatokon készültek a képek – mondja Edit, aki a jövőben is szívesen rész vesz majd hasonló pályázaton. – Olvasóink és az exhibicionista amatőrök nagyon kedvelik az ilyen lehetőségeket, a képeket az olvasók értékelik, mi nem is szólunk bele, ki lesz a győztes – mondta a Borsnak Kovács István, a legismertebb hazai pornófilmrendező. Kovi hamarosan egy eddig példátlan pornófilm forgatókönyv pályázatot hirdet, amelyre kizárólag nők nevezhetnek. – Sokszor megkaptuk, hogy a nő csak egy eszköz a filmjeinkben, ezért most tőlük várunk forgatókönyveket, a legjobb ilyen kézirat győztese pedig megkapja azt a lehetőséget, hogy meg is rendezze az általa írt filmet – mondja Kovi.

Comments

Leave a Reply