Détár Enikő mindent elkövet, hogy térdét minél hamarabb rendbehozassa. A színésznő térdét porcleválással pár hónapja műtötték, így a színésznőhöz rendszeresen gyógytornász jár. Enci októberben már szeretne újra a Macskák című musicalben táncolni, ezért a tökéletes gyógyulás érdekében felkeresett egy táltost, injekciókat kap és még a mágneságyat is szeretne kipróbálni.

– Külön koncentrációt igényel, hogy odafigyeljek arra, hogy ne erőltessem meg a térdem –mesélte Détár Enikő, aki éppen a Macskák 25.ünnepi előadásán érzett fájdalmat a lábában. – A műtét után rengeteg injekciót kaptam, és a mai napig hetente gyógytornász jár hozzám, hogy hamarabb felépülhessek. Rengeteg Aloe Vera-s készítményt használok, amelyekkel szintén gyorsítani tudom a gyógyulási folyamatot, többen pedig azt ajánlották, hogy próbáljam ki a mágneságyat. Néha már úgy érzem, hogy egy egész stáb a gyógyulásomon fáradozik - tette hozzá nevetve a Reflektor műsorvezetője, aki nemrég még egy táltos is felkeresett.
Encit azonban még fájdalmai ellenére sem lehetne távol tartani a színpadtól. Szombaton és vasárnap ugyanis férjével, Rékasi Károllyal lép fel a Városmajori szabadtéri színpadon, a Jelenetek egy házasságból című Ingmar Bergman darabbal.

Comments

Leave a Reply