2008. június 26-án csütörtökön a Hajógyári-Szigeten található Bed Beach-en rendezték meg a Főiskolák Szépe és Mr.College 2008-as döntőjét! Az est folyamán közel 1000 emberrel együtt izgulhatták végig, hogy ki lesz 2008 legszebb és legvonzóbb Magyarországi felsőoktatásban tanuló női, illetve férfi hallgatója!

A lányok és a fiúk sportos, utcai és fürdőruhás szettben jelentek meg a színpadon. A zsűrit a szakma és a közélet szerepelőiből választották ki, így a 15 fős csapat a szervezők által támasztott különböző szempontok szerint tudott dönteni.

A döntés éjfél után született meg, miszerint 2008 legszebb Magyarországi felsőoktatásban tanuló női hallgatója Polgár Ildikó (Budapesti Gazdasági Főiskola), míg a legvonzóbb felsőoktatásban tanuló női hallgatója Gaszt Róbert (Pannon Egyetem) lett.

A győztesek tengerparti nyaralást, prémium márkás napszemüveget, fitness bérletet, fesztivál belépőket, prágai utat, szépségápolási és divat ruházati utalványokat nyertek! A verseny két külön díjasa Ábrahám Dóra és Rafai Zsolt "A Vidéki Turimus Arcai " lettek, valamint 1-1 brüsszeli tanulmányúttal gazdagodtak .
A legszebbek itt tekinthetők meg.

Comments

Leave a Reply