Bodó Viktor vasárnap éjjel Pécsett tört-zúzott és verekedett miután a színházi találkozón bemutatták Fotel című darabját. A színészhez végül kihívták a mentőket, akik injekciót adtak neki, majd bevitték a Baranya Megyei Kórházba, ahonnan állítólag már ki is engedték.

Miután vasárnap a Pécsi Országos Színházi Találkozón bemutatták Bodó Viktor Fotel című darabját, a színészből lett rendező őrjöngeni kezdett, vagyis összetört két padot, egy asztalt és a Bors információi szerint hasba rúgta a Kultúrház műsorvezetőjét, aki megpróbált közbeavatkozni, amikor verekedés tört ki. ”Bodó Viktor ököllel ütött meg egy másik színészt, állítólag miután az beszólt, mert Bodó nem adott neki szerepet” – nyilatkozta egy jelenlévő a lapnak. A híresség egyik kollégája szerint miután a művész lenyugodott, magába fordult, és azon problémázott, hogy mennyire utálja az embereket.
A Blikk úgy tudja, hogy az eset előtt Bodó Viktor a pécsi Sétatéren rendezett borfesztiválon ivott némi alkoholt, bár a szemtanúk szerint az elfogyasztott mennyiség nem indokolta viselkedését. A Bors szerint a színházi szakma kedvenc kocsmájában tört ki a balhé. A színészhez végül kihívták a mentőket, akit néhány injekció után beszállították az ügyeletes Baranya Megyei Kórházba, ahol bent tartották egy napra – írja a két lap. A Blikk megpróbálta elérni Bodó Viktort, aki arra kérte az újság munkatársát, hogy hívja vissza később, ugyanis nagyon fáradt. A Bors úgy tudja, hogy a híresség körülbelül kéthavonta ki szokott borulni, amikor kollégák között van. A helyszínen dolgozó pincérek szerint a színész csak rosszul lett, és semmilyen incidens nem történt.

Comments

Leave a Reply