Megdöbbentő részletekderültek ki a diáktársukat meggyilkoló fiúkról. A Blikk úgy tudja, hogy V. Dávid és K. Mihály halállistát készített, nem kizárható, hogy a páros Szabó József megölése után diákok és felnőttek likvidálását tervezte.

A Blikk megbízható forrásból úgy értesült: a fiúk egy halállistát készítettek, ezen közel tíz név szerepelt, olyan diákokat és felnőtteket írtak fel a listára, akik valamiért nem voltak szimpatikusak számukra.
Egyelőre nem lehet tudni, hogy V. Dávidnak és K. Mihálynak konkrét tervei voltak-e a listán szereplő személyekkel. Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője nem kívánta kommentálni az információkat.
A lap szerint szerint a fiúk egy hazugsággal vonták magukra a nyomozók figyelmét. A rendőrség kikérdezte az osztálytársakat, ki mit csinált Joci eltűnése napján. A nyomozók rendelkezésére állt több utcai kamera által készített felvétel is, amelyen látható volt a diákok mozgása. Dávid és Mihály mást állított a zsaruknak, mint ami a videofelvételeken látható volt. Lebukásuk után rács mögé kerültek.
A Blikk úgy tudja: miután a két tettes megtört, az IMEI-be szállították őket, ahol megfigyelik az elmeállapotukat.
 

Comments

Leave a Reply