Az első állandó társulattal bíró magyar pornószínház színészei nem kapnak gázsit, sőt! Mégis éjt nappallá téve készültek az ősbemutatóra, olykor hajnali próbáról ment iskolába az egyetemista, a tanár, a színésztanonc.

"Nem vagyok egy chippendale-alkat, le levetkőzöm, természetesen, mert az hozzá tartozik a darabhoz is, a gátlások leküzdéséhez is. Hagyományos színházban is előfordul, hogy meztelen a színész" - mondja Misi, az egyik szereplő.

"A magyar szak mellett statisztálok, az egyik színész szólt, lenne helyem egy pornószínházban, és sietve hozzátette: ne gondolj rosszra!" - idézi Szandra a kezdeteket. "Az emberek elítélik, de azért veszik, nézik a pornót."

"A pornó a marketing része, a többi mind csak színház. Fizetés? Ingyen szenvedünk, pontosabban a társulat állja a bemutató költségeit, de emelt fővel megyünk tönkre" - állapítja meg Szárdár. A 23 éves fiatalember több tucat őrületes művészi kaland után találta ki a pornószínházat. "A nézők közt lehetnek perverzek, de hát ki nem az? A pornószínházban fő az egészséges sérülés, anélkül nincs művészet, nincs fejlődés" - olvasható a Kiskegyedben.

Comments

Leave a Reply