Egy tolnai család több tagja – az apa, a nagybácsi és a nagymama –, valamint két ismerős majd egy éven keresztül fajtalankodott az apa vak, 4 éves kislányával, amit 5 éves testvére is végignézett, ráadásul a két lányt verték is, valamint alkohollal itatták, sőt dohánytermékeket is adtak nekik, számolt be a Blikk.

Rettenetes események történtek 2006 és 2007 nyara között egy tolnai családban. Az apa akkor mindössze négy és ötéves kislánya egy éven keresztül szexuális aberrációnak, fajtalankodásnak, verésnek és egyéb borzalmaknak volt kitéve, és szinte semmi esélyük sem volt a „szabadulásra”.

A szexuális visszaélésekre azután derült fény, hogy a család nem vállalta tovább a gyerekek felügyeletét, és nagymama a gyámhivatal tanácsára nevelőszülőhöz adta őket. A hölgynek, aki ideiglenesen nevelte a lányokat, fokozatosan elkezdték mesélni a kislányok, mi történt velük, megosztották titkaikat, de ez a vér szerinti család tudomására jutott, mire az apa megfenyegette a nevelőszülőt. A gyerekeket ideiglenesen nevelő hölgy jobbnak látta, ha inkább nevelőintézetbe adja a kislányokat.

„Az intézet munkatársai különböző sérülések nyomait vették észre a kislányon, és elkezdtek kérdezősködni, amire először az idősebb lány, majd vak húga is megnyílt. A nevelőintézet ezután feljelentést tett a Szekszárdi Rendőrkapitányságon” – foglalta össze, hogyan jutott tudomásukra az eset Kasznár Gyula, az ügyben vizsgálódó rendőr százados.

„Ettől a pillanattól fogva borzalmasabbnál borzalmasabb történeteket mondott el a testvérpár. Az ügyben bevetett három gyermekpszichológusnak erősen szexuális töltetű képeket rajzoltak, és kiderült, szinte mindent tudnak a közösülésről: be is tudták mutatni, hogyan zajlik egy nemi aktus. A szemérem elleni erőszakon kívül mindkettejüket verték, alkohollal itatták, valamint cigarettát adtak a szájukba” – folytatta a rettenetes történet részleteit Kasznár Gyula.

Amilyen „fejlett” nemi kultúrával rendelkeznek, annyira kevéssé szocializálódtak a lányok. Anyjuk a vak kislány születése után hagyta őket apjukra és nagymamájukra, akik még a fogmosást, a fürdést és az étkezési szokásokat sem tanították meg nekik, életkoruk ellenére még pelenkázni kell őket.

„A gyerekek jelenleg Budapesten vannak egy nevelőintézetben, a lányok és a nevelőszülő biztonsága érdekében elvitték őket Tolnáról” – indokolta meg a gyermekek elszállítását a százados.

A Szekszárdi Városi Bíróság három erőszakoskodó – a nagybácsi, a felnőtt ismerős és a nagymama – előzetes letartóztatását rendelte el, a fiatalkorú elkövető szabadlábon védekezhet. Az apa ellen országos elfogatóparancsot van érvényben, de nemzetközi és európai körözést is szeretnének kiadni ellene. Az kislányok megrontói akár 10 éves börtönbüntetésre is számíthatnak.

 

Comments

Leave a Reply