BUDAPEST. Félelmetes történetet mesélt el Béres Anett a StoryOnline-nak. A napokban járt egy látónál, aki közölte vele, egy idős halott asszony szelleme követi mindenhová, aki most is vele van. Az egykori villalakó természetesen nagyon megrémült - árulta el.

beres

Anett kijelentette, nem nagyon hisz a szellemekben, de a látó kijelentésétől végigfutott rajta a hideg. Ráadásul, mint mondja, időnként valóban furcsa dolgokat tapasztal.
"Nem tagadom, hogy néha éjszaka olyan érzésem van, mint ha valaki a szobámba lenne és figyelne. Ez nagyon ijesztő. Amikor a kutyám meghalt, szintén nagyon furcsa érzés kerített hatalmába. Néha furcsa zajokat is hallok a lakásban" - elevenítette fel a különös emlékeket Anett, aki szemtől szembe azonban még nem találkozott szellemekkel. A látó azt is elmondta neki, nem kell félnie állandó kísérőjétől, ugyanis az öregasszony szelleme vigyáz rá és nem bántani akarja.

Comments

One Response to “Egy halott szelleme követi mindenhová”

  1. Uncle Joe on June 2nd, 2009 5:31 am

    Jaj már nálatok is kitört ez a hülyítés? Ezek a szellem látók vagy beképzelik maguknak a képességüket (elme betegség) vagy sarlatánok (cinikus gazemberek). Itt vannak “fehér boszorkányok” is akik jó szándékuak, még volt egy esti rádió program is ahova be lehetett telefonálni és meghallgatni amit az öreglány egyéneknek leadott. Ellentétben a gonosz fekete boszorkányokkal akik bajt okoznak annak aki hisz bennük. Ezek az okkultista zagyvaságok megtévesztőek a tudatlanok számára különössen. Mint a horoszkópok is itt horrorszkópnak titulálják (horror=rémület) az ember esze megáll a 21. században vagyunk!
    Csak úgy most pattant ki a fejemből ez a felismerés: a világmindenség vagy véges vagy végtelen de a hülyeség az határtalan!

Leave a Reply