BUDAPEST. A legóvatosabb becslések szerint is 200 egyetemista vagy főiskolás lány prostitúcióból fizeti tandíját - írja a Blikk. A magukat buja vadmacskaként hirdető lányokat többnyire a kényszer csábítja a szexiparba, hiszen akár egy hétvége alatt megkereshetik a számlákra szükséges pénzt.

Franciaországban hatalmas vihart kavart, hogy kiderült: diáklányok a testükből fizetik tandíjukat. Ami azt illeti, a magyaroknál ez hasonlóan működik. Egy Trixi (19) néven bemutatkozó lány ezt írja az interneten: "Kislányos testű, 19 éves, szép arcú egyetemista huncutkodna. Bújj hozzám és szeress! Nem akarsz megrontani?" Anna (21) ekképp csábít: "Szeretnél kipróbálni egy csinos, szép arcú, igényes diáklányt? Én igazán szeretem és nagyon élvezem a szexet. Ha jó leszel, bármit megbeszélhetünk!"
Földi Ágnes, a Prostituáltak Érdekvédelmi Szövetségének elnöke úgy véli: Budapesten legalább 200 diáklány él a testéből. - Jellemzően azok próbálják ki magukat a szexiparban, akik a lakóhelyüktől távol tanulnak - állítja Földi.
Később sokan prostik maradnak a könnyebb pénzkereset miatt. Ez egyértelműen a nehéz gazdasági helyzet miatt van. 1999-ben 500 prostituált dolgozott Budapest utcáin, ma 20 ezer.

Comments

One Response to “Prostitúcióból fizetik a főiskolát”

  1. Jill on August 18th, 2008 2:32 pm

    Said, very said. I can’t believe that the number of prostitutes in Budapest has grown fourfold in ten years. Is this really the change all Hungarians fought for?

Leave a Reply