BUDAPEST. Február 14-én az I Love MILKA NAGY SZÍVDOBBANÁS nevű rendezvényén több ezren hozták létre és "dobbantották meg" az ország egyik legnagyobb, emberek által formált szívét, adta hírül a ma.hu.

A SYMA Csarnokban összegyűlt résztvevők lila sapkájuk fölé egyszerre emelték fel a szervezőktől kapott piros kartont, így keltve életre a hatalmas szívformát. Nincs is természetesebb, mint egy szívdobbanás, hiszen mindannyiunk szíve percenként átlagosan 70-szer hajtja végre ezt a műveletet (vagyis naponta 105000-szer). Nehéz azonban elképzelnünk, miként dobban egyet egy szív, amelyet több ezer ember alkot. Erre voltak kíváncsiak azok a barátok, rokonok, ismerősök és szerelmesek, aki az I Love Milka meghívására 2008. Valentin napján a SYMA Csarnokba látogattak, hogy megdobbantsák az ország legnagyobb, emberek által formált szívét.

Röviddel 20.00 óra után a résztvevők lila sapkában elfoglalták helyüket a hatalmas szívforma körvonalain belül. Az est házigazdái, Péter Petra és Horváth Szilárd, a Danubius Rádió népszerű műsorvezetőinek kérésére mindannyian a fejük fölé emelték a szervezőktől kapott piros kartonlapot, s közös mozdulatukból rajzolódott ki egy hatalmas szívdobbanás.

A rekordkísérletben több ezren vettek részt, mennyiségük egy új rekordhoz ugyan nem volt elég, a szervezők azonban mégsem szomorkodtak: az országos csúcsot továbbra is az I Love Milka saját tavalyi eredménye tartja, amikor 2007 Valentin-napján közel 4500-an gyűltek össze a Felvonulási téren, hogy egy „Nagy Ölelés”-sel létrehozzák az ország legnagyobb, emberek által formált szívét.

Comments

Leave a Reply