BUDAPEST.  Csodálatos felépülésnek lehettek szemtanúi és szenvedő alanyai az MTV munkatársai szerda délután. A Szempont stábja a MÁV Biztosító Egyesület székháza előtt forgatott, amikor megpillantottak egy a járdán parkoló Mercedest, amelynek az ablakában egy mozgássérült-igazolvány virított.

– Eléggé figyelemfelkeltő volt a kocsi, ezért operatőr kollégám felvette. Erre az ablakból egy férfi kiabálni kezdett, majd kisvártatva megjelent az autó mellett – mesélte az MTV riportere. A felbőszült emberhez néhány pillanat múlva csatlakozott egy másik úriember, feltehetőleg a kocsi gazdája. – Üvöltözött velünk, nekiment az operatőrnek, engem pedig kis híján az Andrássy úton száguldó autósok közé lökött – tette hozzá a riporter.
A tévések szerint a férfi csöppent sem tűnt rokkantnak, éppen ellenkezőleg. – Kifejezetten jó fizikumú, magas, 50–55 év közötti férfi volt, saját lábán érkezett – magyarázta. A stáb tagjai nevüket nem akarták elárulni, mivel a vérmes támadók megfenyegették őket. A VI. kerületi rendőrségen feljelentést tettek -számolt be a Blikk.

Comments

Leave a Reply