BUDAPEST. Faludy Fanny (33) döntött: a költőfejedelem Londonban élő unokájától kér spermát. Ahogy arról a Blikk beszámolt, Faludyné megszakíttatta örökbefogadási eljárását, hogy béranyát fogadjon.

– Mindenki azt kérdezi, miért nem magam hordom ki a gyermekem, hiszen egészséges fiatal nő vagyok. Először is, szerelem nélkül nálam elképzelhetetlen a szex, történjen az nővel vagy férfival.
A másik ok, hogy Gyurka unokájával, Alexanderrel (22) lehetetlen lenne hagyományos úton a fogantatás – mondta az özvegy. Annál is inkább, mert olyan pályát választott, ami nem biztos, hogy lehetővé teszi a fiatalember számára a természetes házaséletet. Legutóbb Afrikában végzett misszionáriusi munkát.
– Mindenképpen azt szeretném, ha a gyermekem általa Gyurka és az én véremből foganna. Olyan Faludy babát szeretnék, aki szabad szellemű, mint Gyurka volt. Természete, habitusa, gondolkodása olyan, mint a miénk. S ha ilyen megoldással még egy költőgéniuszt adhatok a hazának, akkor van értelme az ötletnek. Testvérem, Zsuzsa örömmel vállalja a béranyaságot – tette hozzá Fanny, aki várja Alexander válaszát, akinek e-mailben írt terveiről.

Comments

Leave a Reply