BUDAPEST. Pert indít György Ilona Klára a fodrászával szemben, aki állítása szerint annyira félrekezelte a haját, hogy egykori ékessége kócszerű lett, és a java része kihullott. A fodrász hátbatámadásnak érzi a kártérítési igényt: szerinte éppen Ilike nem kezelte megfelelően a haját, adta hirül a Bors Online.

Pereskedni fog
Pereskedni fog

- Nézzék meg, mi lett belőlem! - mutat rövid hajára György Ilona Klára. - Pár hónappal ezelőtt még vállig érő sűrű, dús hajam volt, ám egy szakszerűtlen kéz az egészet tönkretette.
Ilike először augusztusban ment el a gyömrői fodrászhoz, fia esküvőjére szeretett volna egy különleges frizurát. Elégedett volt, úgyhogy visszajárt – mint mondja, pechjére.
- Először a hajam színét rontotta el, sötét lett. Aztán egyre sprődebb tapintású lett, már-már olyan volt, mintha kócot hordanék a fejemen. A kozmetikus szólt, hogy mindent beborít a hajtörmelék körülöttem - ecsetelte a vele történteket Ilike. - A fodrász azt mondta, elfeküdtem a hajam. Megmosta, mire tele lett a fejmosótál a hajszálaimmal. Ekkor határoztam el, hogy hajgyógyászhoz fordulok.
Székely Mária olyannyira meglepődött Ilike hajának állapotán, hogy azonnal jegyzőkönyvet vett fel az esetről.
- A festett, erősen vegykezelt melírozott hajra szakszerűtlenül rádaueroltak, ez gyakorlatilag leégette a hajszálakat. Az egész hajkoronában egymást váltják a hosszabb és rövidebb szálak, először úgy tűnt, az egészet tüsire kell nyírni ahhoz, hogy rendbe jöjjön - fejtegette a hajgyógyász. - Most pakolásokkal és olajokkal kezelem, de így is legalább fél évre lesz szüksége.
- Úgy érzem magam, mint akit megcsonkítottak. A büszkeségem, az ékességem veszítettem el emiatt a fodrász miatt - háborgott az asszony. - Megkerestem a Fodrász Ipartestületet és a Pest Megyei Kisiparosok Kézműves Kamaráját, de egyik szervezetnek sem tagja. A Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség ilyen panasszal nem foglalkozik. Így nem maradt más, mint a polgári per. Több környékbelivel is beszéltem, akik hozzám hasonlóan jártak, de nem mernek tenni semmit. Most viszont azt mondták, hajlandók tanúskodni mellettem.
A Bors Online megkereste az érintett fodrászt, aki azonnal megfenyegette őket: hitelrontásért pereli be a lapot, ha beazonosítható lesz. Szerinte Ilike nem kezelte megfelelően a haját.
- Külön felhívtam a figyelmét, hogy a dauerolt, festett hajat kiemelt figyelemmel kell kezelni, ő azonban elhanyagolta. Nem csoda, hogy a haj megbosszulta ezt - jelentette ki a fodrász. - Ilikével egyébként baráti viszonyban voltunk, számomra érthetetlen, miért támad hátba ahelyett, hogy megbeszélnénk a dolgot.

 

Comments

One Response to “Kártérítést kér kihullott hajáért Ilike”

  1. nagy égota on November 12th, 2009 11:21 pm

    Kedves Hölgyem!!!

    Fenékig érő hajammal eggyetlen egyszer mentem 2 hete el egy új fodrászhoz, egy szalonban ahol dolgozm edzőként!A fenékig érő hajból kérésem ellenére 10cm helyett 20-30cm között lett vágva, és a csúcs, hogy 1cm-re le lett égetve bőven a fejem tetején minden sávban a szőke mellír.Sírva fakadom, akármikor a tükörbe nézek.Egy órára hagyott 9%-os szőkítővel a klimazon gép alatt, mert lement cigizni, meg beszélgetni a kedves munkatársaival.Eleve vékony szálú a hajam!
    Most meg teljesen végem vanm!!!

    Nagyon szépen kérek mindenkit, aki esetleg tud valamiben segíteni kérem írjon!!!Mert így, hogy a munkáltatómnál történt még bonyolultabb a helyzet!!!De ezen nem tudok átsiklani!!!A fenékig érő hajam 1cm-es mindenhol, ahol szőke mellír lett bele rakva, ami sűrű!!!

Leave a Reply