BUDAPEST. Kamaszokkal rendezett orgiákat a 32 éves K. Ágota – gyanítják a rendőrök. A környékbeli srácokat leitatta, egyszerre többüket is kielégítette, néha kislányok jelenlétében. Híre szájról szájra terjedt, mégsem ezért, hanem saját gyermekei elhanyagolása miatt jelentették fel.

Gyakran feljartak Agihoz
Gyakran feljártak Ágihoz

"Ági ingyen b*szik, sz*pik" - már csak ez a felirat emlékeztet a XVII. kerület egyik paneltömbjében K. Ágotára és az ő hírhedt "bulijaira". A 32 éves asszony a gyanú szerint több mint két éven keresztül rendezett orgiákat a lakásában a környékbeli kamaszokkal. Egyszerre több fiút is felhívott magához, ott leitatta őket, majd pár percen belül kezdődhetett a játék.

- Nem kellett sokat várni, rögtön lekerült a ruha róla. Megszerezte a telefonszámom, és felhívott engem. Azt mondta: "Hiányom van, nem jössz fel?" - árulta el a Borsnak Ági egyik 14 éves állandó vendége. - Két éve tartott ez, a bátyám volt az első, aki fenn járt nála. Egyszerre legalább húszan voltunk a lakásán. Ági híre futótűzként terjedt a környéken: először csak a háztömb fiataljai, majd a környékbeliek jöttek, végül már Pécelről is jártak hozzá.

- Délutánonként érkeztek az első srácok, majd folyamatosan cserélődtek. Először a kisebbek érkeztek, este a nagyobbak. Előfordult, hogy egészen a folyosó végéig állt a sor - ecsetelte az egyik szomszédasszony. - Minden este állt a bál, hangosan kiabáltak, néha még az élvezet sikolyai is áthallatszottak. A helyzet még rosszabb lett, miután a saját gyerekeit elvették tőle. Ági ugyanis két gyermek mellett folytatta kicsapongó életvitelét: 10 éves kisfia és 12 éves kislánya minden este végignézte, ahogy anyukájuk "mulat". Előfordult az is, hogy Ági nem engedte be fiát, a szomszédok a lábtörlőn alva találták őt. Az asszony a gyerekei elhanyagolása miatt került a rendőrség látókörébe. - Kiskorú veszélyeztetése miatt tett feljelentést az asszony volt férje. A tanúkihallgatások során jöttünk rá, hogy mi is zajlott valójában abban a lakásban - fejtegette Salgó László, a XVII. Kerületi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője a Bors Online-nak..

- A 14 éven felüli fiatalokkal való szexuális viszony miatt nem indíthatunk eljárást. Két esetben viszont ennél fiatalabb gyerekekkel is kikezdett, és ez már kimeríti a megrontást. Ágotát decemberben letartóztatták. A kihallgatások során tagadta az orgiákat, állítása szerint "ez csak a szomszédai kitalációja, akik haragszanak rá, mert fiatalabb és szebb, mint ők." A környékbeli gyerekek viszont nagyon is emlékeznek még a nála töltött estékre. - Felmentünk, mert poén volt. Kaptunk ingyen inni, és utána már tökmindegy - mesélte büszkén a Borsnak egy 14 éves fiú, aki 12 éves húgával együtt járt fel az asszonyhoz. - Az Ági néha felhívott, hogy menjek fel hozzá és vásároljak be - tette hozzá a húga. - Mindent láttam, ami ott történt. Nemcsak én voltam az egyedüli lány, többen is voltunk. Volt, akit megkért, hogy segítsen neki a fiúknál. Ha bebizonyosodik, hogy mindez igaz, az asszony 2-8 év börtönt kaphat.

Comments

Leave a Reply