BERLIN. Exkluzív interjútt adott egy német sztármagazinnak Jacques Zolty, Diana hercegnő ezidáig titkolt szeretője. A félig magyar, félig francia származású playboy elmondta: Diana szeretetéhes és izgalomra vágyó nő volt. Kapcsolatuk ugyan csak egy nyári románc volt, de a férfi állítása megadta a hercegnőnek azt a szenvedélyt, amire vágyott.

Zolty szerint Diana mindin maganyos volt
Zolty szerint Diana mindin magányos volt

- Diana hercegnő legszenvedélyesebb szeretője voltam - mesélte Jacques Zolty, neves tervező és fotós a német RTL-en futó Exclusiv című sztármagazinban. Diana 1996-ban ismerkedett meg Zoltyval, aki meghívta a hercegnőt St Barths szigetén fekvő luxusvillájába. A férfi elmesélte, hogy Diana nagyon boldogtalan volt akkoriban.
- Ugyan mindig is sok férfi volt körülötte, de alapvetően nagyon magányos volt. Kevés férfi adta meg neki azt a szenvedélyt, amire vágyott. Én magyar gyökerekkel rendelkezem, szenvedélyes vagyok, mellettem egy percig sem unatkozott. Jó volt vele, bájos nő volt, szeretett nagy lábon élni, ahogyan én is. A szexet is szerette, a róla szóló hírekkel ellentétben egyáltalán nem volt prűd vagy fantáziátlan. Máig is eszembe jut, hogy ha velem töltötte volna a halála előtti nyarat, talán még ma is élne - mesélte el Zolty.

Comments

Leave a Reply