ÓZD. Nem mindennapi felkérés teljesítését tagadta meg a Tesco ózdi igazgatója. Egy úr listát mutatott fel a vezetőnek, majd közölte: ő az USA marshallja, és a papírokon szereplő árucikkeket kéri a lakásásra szállítani, annak ellenértékét pedig a Fehér Ház átutalja.

A Feher Haz neveben akart csalni
A Fehér Ház nevében akart csalni

 

Az ózdi férfi gyakori vásárlója az üzletnek, de azt senki nem tudta róla, hogy bármikor ilyen magas szintre jutott volna. Márpedig mindezt "bizonyította" a listán elhelyezett bélyegzőlenyomatokkal, amelyeken a következő felirat szerepelt: UNITED STATES OF AMERICA, THE WHITE HOUSE, WASHINGTON D.C. Iktatási szám:U.S.A. – 41111-72

A kézzel íródott szöveg: Kérjük a Tesco (Ózd, Hungary) vezetőjét, hogy M. Gábor vásárlásakor vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy fizetni tudjuk a vásárlást.

A listáról aztán kiderült: az üzlet talán nem is rendelkezik akkora árukészlettel, amennyit kért a marshall úr. Igény volt 540 darab különböző minőségű nyomtatóra, műholdvevőkre, mobiltelefonokra, mosógépekre, televíziókra tucatszám, persze mindből csak a drága típusok, de sok egyéb mellett kellett 40 darab cellux ragasztószalag is, valamint 60 millió forint értékű Tesco utalványt is a házához szállítsanak. Az ózdiak illemtudóan átvették a listát, majd kikísérték a szupermarketből a magas rangú vendéget, adta hírül a BorsOnline.

Hardy Mihály, a Tesco kommunikációs igazgatója megerősítette a hírt, és közölte: az esethez nem hívtak rendőrt, mert könnyű volt megállapítani, hogy a férfi esete nem az igazságszolgáltatásra tartozik. A kérvényen szereplő M. G. M. a Szabolcs-közt jelölte meg az áru kiszállítás helyeként. Azon a címen tényleg lakik egy M. G. M. nevű férfi. A szomszédoktól úgy tudjuk, hogy az illető pszichiátriai kezelés alatt állt, és a gyógyszerek hatására jól is viselkedett, ám előfordult, hogy elhanyagoltan nézett ki. Olykor ki is hívták miatta a rendőrséget, mert megesett, hogy marsall létére szalonnát sütött a lépcsőházban.

 

Comments

Leave a Reply