BUDAPEST. Hétfőtől újabb botránysorozatot indít a magyar Music Television. Az Osbourne család kalandjait magyar szinkronnal mutatja be a zenecsatorna hétköznap esténként. Ozzy hangja Nagy Feró lesz, míg feleségének, Sharonnak Bánsági Ildikó kölcsönzi a hangját. Feró lubickol a szerepben, Ildikótól azonban távol áll Osbourne-ék világa.

Nagy Fero lesz Ozzy magyar hangja
Nagy Feró lesz Ozzy magyar hangja

Ozzy Osbourne családjának lármás életét már hosszú évek óta nyomonkövetheti az egész világ. A valóságshow 2002-ben indult az amerikai zenei csatornán, és rövid időn belül hatalmas siker lett. Bár sokakat megoszt Ozzyék sajátos életvitele, mégis milliókat szögeznek a képernyő elé. Jó hír a hazai Music Television nézőinek, hogy végre magyar szinkronnal láthatják a Black Sabbath sztárjának, üzletasszony feleségének, Sharonnak valamint gyermekeik, Jack és az énekesnőnek készülő Kelly sorsát.

– Szeretem Ozzyt, igazi szupersztár. Ha színpadra áll, semmi sem látszik abból, hogy mennyire le van pusztulva, és milyen esetlen az életben. Ez az ember sok mindenről ugyanúgy gondolkodik, mint én, irigylésre méltó szabadsággal éli meg a rock and rollt. A feleségét ugyan néha pi***ának nevezi, de hatalmas szeretettel teszi, és iszonyatosan aggódik a gyermekeiért. Ozzyt nem nagyon lehet szinkronizálni, inkább csak alámondani sikerült a szöveget. De annyit káromkodik, hogyha azt a csatorna kifütyüli, szinte nem is marad megszólalásom – mesélte nevetve Feró a Bors Online-nak..

Bánsági Ildikó nem igazán rajong az efféle valóságshow-kért, de szívesen vállalta, hogy Sharon Osbourne-nak kölcsönözze a hangját.

– Ez életem első hangalámondása, ezért mindenképp nagy kihívás számomra, hiába vagyok tapasztalt szinkronszínész. Élvezem, hogy hetente egyszer beülök egy székbe, és mesélek. Maga a show nem az én világom, engem nem érdekel, hogy Ozzy miként drogozik és káromkodik. A munkát azonban nem vetem meg, boldogan vállaltam - árulta el Bánsági Ildikó.

Comments

Leave a Reply