BUDAPEST. Mihályi Sebastian mostantól nemcsak a mellplasztikájáról, hanem a jobbegyeneséről is híres. A modellfiú hatalmas pofont kevert le a divatbemutató egyik háttérmunkásának, mert a botcsinálta stylist alányúlt öltözés közben.

dec18

Mihályi Sebastian külföldön évek óta keresett férfi modell, ám itthon a plasztikai műtétei jobban foglakoztatják az embereket, mint a divatszakmában elért eredményei. A Kelemen Anna férfi változatának kikiáltott férfiszépség nemrégiben egy budapesti szórakozóhelyen lépett fel egy divatbemutatón, ahol fiatal divattervezők kollekcióit vonultatták fel a kifutón.

Egyik pillanatban még a kifutón vonult, majd a backstage-ből fájdalmas csattanás hallatszott. Mint kiderült, az egyik háttérmunkás a kelleténél messzebbre merészkedett, már ami a modellekkel való kapcsolatot jelenti. "Nem tűröm el, hogy egy önmagát stylistnak kikiáltó, még öltöztetőnek is béna amatőr senki szexuális játékszerének tekintsen. Konkrétan alámnyúlt, amikor öltöztem. Nem azzal volt a bajom, hogy meleg, hanem hogy nem arra használta a kezét, amire kellett volna. Mégis, mit képzel magáról? Hirtelen nem tudtam, hogyan reagáljak, így kapott egy akkora pofont, amitől kivitte a sminkes állványt" - meséli a Velvetnek a modell.

A viselkedésének helyességét firtató kérdésre a plasztikázott modell így reagált: "Nem hinném, hogy botrányosan viselkedem, kivéve, ha van rá okom. Őszintén, az vesse rám az első követ, aki nem háborodna fel egy számára nyilvánvalóan közömbös idegen durva szexuális közeledésekor."

Comments

Leave a Reply