ZAMÁRDI. Döbbenetes a hasonlóság a Hangyák a gatyámban címû vígjáték és a Dobozolók címû erotikus novella között. Utóbbit Zamárdi polgármestere írta, és egy magyar férfimagazinban jelent meg, de Csákovics Gyula nem feltételezi, hogy tôle lopták az ötletet. A kamaszfiúk számára mindenütt hasonló élmény a szex felfedezése, mondja a politikus.

Különös hobbija van a Balaton parti település elsô emberének: erotikus történeteket ír. A Dobozolók címû novella akár egy hollywoodi film forgatókönyve is lehetne.
- Elôtte is írtam novellákat, de erotikus témakörben ez volt az elsô. Egy fiúról szól, akit egy érett hölgy vezet be a szex rejtelmeibe. Lezárt kapcsolatok tárgyait rejtik a dobozok, innen a cím – meséli Csákovics Gyula, aki most az amerikai piacot szeretné meghódítani.
- Két írásomat küldtem ki az amerikai Playboynak, egyik barátom fordításában. A Végsô játszma visszafogodtabb, ám a Minôségcsere címû sokkal szókimondóbb, abban két férfi testet cserél – teszi hozzá a polgármester. Általában személyes élményekbôl és a fantáziájából meríti az ötleteket.
Csákovics Gyula azt mondja, ez a hobbi csöppet sem zavarja ôt a település ügyeinek intézésében, ahol kedvezôen fogadták erotikus irodalmi próbálkozásait. A Borsnak bevallotta, felesége sem haragszik különös hobbijáért, nem féltékeny a szereplôire, sôt inkább állandó olvasója.

Comments

Leave a Reply