BUDAPEST. Kétségbeejtő helyzetbe sodródott Terry Black - A transzvesztita előadóművészről nemrég derült ki, hogy mellrákja van, majd pedig meghalt az édesanyja. Ráadásul az anyagi csőd szélén áll...
Terry Black helyzete egyre kétségbeejtőbb - anyagi gondokkal küzd az előadóművész, miközben súlyos betegséggel kell szembenéznie, és a napokban elveszítette az édesanyját is. Terry-nek fogalma sincs, miből fogja végső nyugalomra helyezni őt, hiszen az anyagi csőd szélén egyensúlyozik. Van ugyan egy adósa, de pénzt eddig nem kapott tőle: Terry és édesanyja két éve perelte be az RTL Klubot, miután Fábry Sándor a műsorában rájuk nézve sértő megjegyzéseket tett. Terryék megnyerték a pert. A pénzből azonban eddig egy fillért sem látott az előadóművész.
Terry Black, akinek édesanyja a napokban hunyt el, nagyon el van keseredve. Hiszen maga is súlyos beteg, és két kisgyermekéről is gondoskodnia kell...
"Szeretném az édesanyámat a neki járó módon végső nyugalomra helyezni, de nem vagyok abban az anyagi helyzetben, hogy ezt most megtegyem" - mondta megtörten a Napi Ásznak Terry Black.

Comments

One Response to “Nem temetheti el az anyját Terry Black”

  1. Jill Stewart on August 19th, 2008 2:25 am

    I simply don’t get it. Why is this man (woman?) so popular in Hungary? Is there anything special about him besides the fact that he’s wearing women’s clothes?

Leave a Reply