Zimány Linda nem tagadja, ezidáig négyszer feküdt plasztikai sebész kése, pontosabban dr. Krasznai Zsolt hiarulonsavval töltött injekciós tűje alá. A csinos modell utoljára idén márciusban járt a budai rendelőben, minden alkalommal ajakfeltöltést kért.

"A hiarulonsav megköti a nedvességet és fontos szerepük van a ráncok megelőzésében. Az egyik legtermészetesebb anyag, ajakfeltöltésre is használják" - magyarázta Linda. A COOL TV műsorvezetője élete első beavatkozásán egy évvel ezelőtt esett át, a következőt szeptemberre tervezi. "Egy ampullában kb. 0,5 ml hiarulonsav van, ami elegendő fél évre. Nekem azonban először két hét alatt szívta fel a szervezetem a befecskendezett anyagot, amit azonnal pótoltunk."

zimany linda big
Zimány Linda négyszer feküdt plasztikai sebész kése alá

Linda megsúgta, a beavatkozás fájdalommal jár, ráadásul két napig ötszörösére dagadt ajkakkal jár-kel otthon, mégis megéri. "Dúsabb lesz tőle az ajkam, mégsem feltűnő. Az első nap valóban nem szép látvány, beödémásodik a szám, de eddig senki nem jött rá, hogy a plasztikának köszönhetem a számat" - kacsintott Linda, aki úgy tervezi, ha idővel mellei is korrekcióra szorulnak, rábízza magát Krasznai Zsoltra. "Akkor is a természetes látványra fogunk törekedni."

Comments

One Response to “Zimány Linda bevallotta”

  1. Jill Stewart on September 10th, 2008 6:15 am

    Staying beautiful for years does require a lot of effort. So I sort of understand that Linda, too, decided to visit a plastic surgeon. On the othe hand, I know that many a women would be dying to be as beautiful as she is, or was, before the operation…

Leave a Reply