GÖDÖLLŐ. Ilyet még nem láttak. Meglepetten, tágra nyílt szemekkel nézték a piros ruhás, fehér szakállú látogatót a négyes iker Csákó kislányok. Niki, Evelin, Katinka és Alexa először találkozott a Mikulással, méghozzá a Blikk Mikulásával, aki puttonyában ajándékot vitt a már hét hónapos testvéreknek. Persze bátyjukról, Ádámról (14) sem feledkezett meg.

mikulasblikk.jpg

– Ho-ho-ho-hóóó! Kedves kislányok, megjött a Mikulás! – üdvözölte a gödöllői négyes ikreket a Mikulás, akit életükben először láttak. A Blikk pártfogoltjainak persze fogalma sem volt, hogy ki ez a fehér szakállú vénember, előbb kicsit meg is szeppentek. Azonban a Hull a pelyhes fehér hó dallamaira már felszáradtak a könnycseppek, s a picik érdeklődve figyelték, mi történik. És persze igazi gyerekek módjára az első mosoly is megjelent az arcukon, amikor a puttonyból sorra előkerültek az ajándékok: babák és édesség a bátyjuknak.
– Még szerencse, hogy egyforma babákat kaptak. Így később nem veszekedhetnek majd azon, kié a szebb. Azt hiszem, még fél év, és már ilyesmire is képesek lesznek – mesélte büszkén a picik édesanyja, Annamária (35), miután megköszönte a Mikulásnak, hogy nem feledkezett meg róluk. De nem csak ő volt hálás. A látogatás végére már a négy kislány is ugyancsak a szívébe zárta a fehér szakállú ajándékosztót, Evelin, Alexa, Katinka és Nikolett egymással versengve húzogatta a Mikulás göndör fehér szakállát. Addig-addig huncutkodtak, míg csaknem leleplezték, hogy a Télapómaskara mögött a Blikk újságírója rejtőzik. Ezt a titkot azonban jobb, ha még néhány évig nem tudják.
A május 27-én született kislányok egyébként jó egészségnek örvendenek, és nemrég elkezdtek bébiételt is enni. Nagy kedvencük a spenót, de imádják az almát és a körtét is, persze még csak pépesítve, hiszen a fogacskáik még nem bújtak ki.
A papa, Tamás és Annamária mostanság pihentebben kel reggel, hiszen – mint mondják – a kicsik szinte mindig végigalusszák az éjszakákat. Igaz, még nem tudnak ülni sem, azért mosolyogva csücsültek a Blikk Mikulásának ölében, miközben ajándékaikat szorongatták életük első Télapó-ünnepségén, jelentette a Blikk.

 

Comments

Leave a Reply